Old School RuneScape Group Ironman Mode Izlaišanas laiks un datums

Pēc masveida balsu vairākuma rezultātiem parOld School RuneScapevietnē šonedēļ spēlē ierodas jauns grupas Ironman režīms, un oficiāli tiek noteikts precīzs izlaišanas laiks.

Ja esat viens no 100 000+ spēlētājiem, kuri balsoja par grupas Ironman Mode ierašanosOld School RuneScape, jums būs prieks uzzināt, ka gaidīšana ir gandrīz beigusies, jo ir atklāts oficiālais izlaišanas laiks un servera apkopes grafiks. Pārbaudiet to šajā rakstā.

Grupas Ironman režīma izlaišanas laiks un datums

Pēc veiksmīgas uzvarasOld School RuneScapeAptauju, kas notika viņu vietnē, grupa Ironman Mode publicēs trešdien, 2021. gada 6. oktobrī.

Amatpersona Twitter konts parOld School RuneScape ir atklājis visu informāciju par izlaišanas laiku, kas jums nepieciešams jaunajam grupas Ironman režīmam.

Pēc izstrādātāju domām,Old School RuneScapepasaules tiks pārslēgtas bezsaistē plkst. 10:00 BST/5:00 ET/2:00 PT. Pēc tam būs jāveic apkopes stunda, pirms pasaules atkal kļūs pieejamas un grupas Ironman režīms kļūs pieejams.

Ja viss noritēs saskaņā ar plānu, spēlētāji var sagaidīt, ka būs oficiālais Group Ironman Mode izlaišanas laiks 11:00 BST/6:00 ET/3:00 PT .

Kas ir grupā Ironman režīmsOld School RuneScape?

Ironman režīms ir populārsOld School RuneScaperežīms, kas ļauj atskaņotājam būt pilnībā pašpietiekamam ar iespējotiem hardcore iestatījumiem. Un tagad no 6. oktobra spēlētāji varēs apvienoties grupās no 2 līdz 6 grupas Ironman režīmā.



Diemžēl tikai jaunizveidotie konti var iespējot jauno grupas Ironman režīmu. Tātad, ja jums jau ir Ironman Mode konts, jums būs jāsāk no jauna un jāizveido jauns konts, ja vēlaties spēlēt ar draugiem.

Plašāku informāciju par jauno režīmu var atrast vietnē Old School RuneScapeWiki lapa .